Ny solcellsanläggning för ung familj i Visby

Waila sun till stor hjälp för ung familj i Visby

Familjen Björkvist bestämde sig för att låta installera en solcellsanläggning på deras hus i Visby. De ville ha en mer kostnadseffektiv och hållbar elförsörjning. Som ung familj med små barn och ett yrkesliv vid sidan om kände de att de ville spara tid och ha ett kompetent stöd som representerade deras intressen under hela resan från inhämtning av offerterna till själva installationen av solcellsanläggningen och slutligen med försäljningen av deras solel.

Med Waila Sun konsultpaketet fick de hjälp som resulterade bland annat i en prisbesparning för installation av solcellanläggningen på 12.000 – 26.000 kr och en direkt återkoppling kring frågorna om t.ex. kopplingen av solcellsanläggningen med värmeproduktion, reducerad skatt och överspänningsskydd. Waila bistod dessutom vid övertagandet av installationen och fungerade som kundens förlängda arm i dialogen med installationsföretaget samt producenter av växelriktaren och solpaneler.

Snart producerar deras 7,7 kW stora solcellsanläggning i Visby de första kWh solel och Anton Björkvist resonerar följande om sina erfarenheter med Waila Sun:

Vi är verkligen nöjda och kan rekommendera Waila till alla som vill ha solceller men inte har tagit steget då det upplevts som ett för stort projekt. Det kändes tryggt att få hjälp av en oberoende part att ringa in vårt behov och få hjälp att jämföra olika offerter samt slutligen erbjudanden från elbolag. Waila var lätt att samarbeta med och som kund kände jag att mina funderingar och frågor prioriterades högt.