Leverans- & Köpvillkor

Köpinformation

Alla priser är inklusive moms. Waila AB reserverar sig för prisändringar. Om du är under 18 år måste din målsman godkänna beställningen.

Kvalitetsgaranti

Waila AB:s biokolprodukter är kvalitetsprodukter. Vi återbetalar därför hela priset på våra produkter om de inte uppnår de effekter som anges i produktbeskrivningen. Förutsättningen för en fullständig återbetalning av priset är korrekt användning av produkten, som beskrivs på produktens baksida.

Leverans

Waila AB erbjuder sina kunder tre fraktalternativ.

  • Hemleverans (leveranstid på Gotland: 1-2 dagar): 86 – 149 kr (inkl. moms)
  • Hämtas i Hemse (måndag – fredag, kl. 9.00 – 16.00, Färgerigatan 12): 0 kr
  • Fri frakt på Gotland i fall ordern överstigar 850 kr.
  • Kontakta oss angående fraktalternativ för leverans till fastlandet.

Leveransförseningar meddelas via e-post.

Ej uthämtade eller mottagna försändelser
Kunden ansvarar för att vid beställningen ange en giltig och korrekt leveransadress. Om försändelsen returneras till Waila AB på grund av felaktig adress eller ej uthämtad försändelse debiteras en retur- och expeditionsavgift för att täcka våra kostnader. Ej uthämtad försändelse som skickats som varubrev, postförskott och/eller postpaket debiteras 180 kr och ej mottagna företagspaket debiteras 200 kr. Kunden meddelas i sådant fall via e-post.

Köparens ansvar att kontrollera mottaget gods
Om de beställda varorna levereras hem ska man som mottagare kontrollera godset vid ankomst/uthämtning och notera eventuella transportskador innan mottaget gods kvitteras. Detta för att kunna reklamera eventuell transportskada.

Betalsätt

Waila AB erbjuder betalning via Swish och banköverföring. Betalning via Swish påbörjas direkt i webbshopen. Väljer kunden Swish som betalningsalternativ öppnas Swish appen automatisk på mobilen. Uppgifterna om beställningen som beställningsnummer, varor och totalpris inkl. moms är redan ifyllda. Kunden klickar nu på knappen ´Betala´. Andra betalningsalternativet är banköverföring. Kunden får Bankgironummer till Waila ABs företagskonto efter beställningen genomfördes i bekräftelsemejlet och kan överföra totalbeloppet (inkl. moms). Leverans sker så snart betalningen registrerades på Waila ABs företagskonto.

Produktreklamation

För att kunna reklamera en produkt måste du uppvisa/bifoga kvitto eller följesedel. Kunden står för omkostnader vid retur av varan. Vid eventuell tvist följer Waila AB Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

Reklamationer från privata kunder och/eller tredje man handläggs av Waila AB.

Avbeställning av produkt

Så länge produkten ej har hunnit paketeras går det bra att avbeställa dina varor. Om du vill avbeställa en icke förbetald order gör du det lättast direkt till oss på order@waila.se.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller endast om varan med originalförpackning är i oförändrat skick. Detta innebär att produkten skall kunna säljas som ny till nästkommande kund. Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Köparen står för fraktkostnaderna vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, tag kontakt med oss på order@waila.se innan ni skickar varor till oss.

Vid åberopande av ångerrätt:

  • Meddela Waila AB  inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen eller del av den att du avser utöva din ångerrätt.
  • Returnera varan snarast och senast inom 30 dagar efter att du meddelat oss om att du att avtalet frånträds.
  • Varan ska vara komplett.

Waila AB löser ej ut paket mot postförskott. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

Återbetalning sker när din vara har tagits emot av oss och på samma betalningsalternativ som valdes vid köpet. Vid valet av betalningsalternativen Banköverföring behöver köparen lämnar sina kontouppgifter till Waila AB för att vi på Waila AB kan genomföra en återbetalning via en banköverföring.

Kontakta oss

E-post: order@waila.se
Telefon: +46 (0)498-29 07 70
Adress: Färgerigatan 12, 62350 Hemse, Sverige
Organisationsnummer: 559144-6041