Välkomna våren i din trädgård med Wailas biokolprodukter

Wailas biokolprodukter

Som vi har längtat! Äntligen värmer solstrålarna igen och i marken kommer alla flitiga mikroorganismer i gång och bäddar för årets odlingar. Dags att leva ut ”närproducerad” på riktigt, nämligen hemma i din egen trädgård.

Att odla sina egna grönsaker, bär och blommor hemma är något som gör att våra hjärtan slår fortare av odlingsglädjen. Underbart! Samtidigt gör vi naturen och klimatet en tjänst genom att skapa nektarkällor till alla de fina pollinatörer vi har och samtidigt minska koldioxidhalten i atmosfären.

Vill du ge din odling en riktig boost i år och samtidigt värna om markens mikroliv och planetens klimat? Unna din trädgård Wailas biokolprodukter! De är producerade på Gotland och utvecklade för att öka odlingsglädjen ännu mer. Biokol fungerar som en svamp i marken. Genom sin höga andel porer har biokol förmåga att binda vatten och näring effektivt i marken vilket gör att när växterna behöver näring och vatten så hittar de det i biokolbitarna. Bevattningsbehovet och läckage av näringsämnen till grundvattnet minskar samtidigt som jordens fertilitet ökar. Utöver det bidrar du med användning av biokol till att rädda klimatet eftersom biokol skapar en permanent kolsänka hemma hos dig i din trädgård.

Från och med nu kan Wailas biokolprodukter handlas online via vår nya webbshop. Välkomna att handla hållbara och klimatsmarta jordförbättringsmedel, producerad på vår fina ö!

Vi på Waila önskar en lyckad odling och det bästa för di sma undar jordi!