Waila deltar på Vind2024

,

 

Den 22–23 oktober kommer vi att delta på Vind 2024, Nordens främsta mötesplats för vindkraftsindustrin. Vi välkomnar er till monter 1 på Waterfront Congress Center i Stockholm. Vi kommer dela med oss av vår expertis inom driftsanalys, fågelskydd, vindresursanalyser och tekniska konsulttjänster för projektering.

Vi kommer också att ha en presentation den 23 oktober kl. 10.40 som kommer att ges av vår vindkraftsexpert Dr. Sebastian Meyer, medgrundare och VD på Waila: Mer avkastning under förhållanden med låg vindstyrka och höga energipriser med Vestas PPO? Perspektivet från den oberoende tekniska vindkraftskonsulten Waila AB på en kontrolluppgradering för att förbättra avkastningen efter 160 MW analys av vindkraftverk. (på engelska)

Vind 2024 erbjuder oss en utmärkt möjlighet att interagera med branschkollegor, utbyta kunskap, utforska ny teknik och inspireras av de senaste framstegen inom vindkraft. Denna värdefulla input tar vi med oss för att fortsätta utveckla vårt arbete och optimera våra lösningar.

 

Boka gärna ett möte med oss genom att mejla till info@waila.se eller kontakta oss via vår LinkedIn sida.

 

Om du inte har möjlighet att besöka konferensen kan du följa oss på LinkedIn eftersom vi kommer dela med oss insikter och nyheter från konferensen.